inconștiență pe șoselele sibiului – mai mulți șoferi morți de beți în trafic
Foto: arhivă

Acțiune amplă a polițiștilor sibieni. Mai mulți șoferi au fost amendați în acest weekend, iar mulți dintre ei au rămas pietoni, după ce s-au urcat băuți la volan ori au condus fără să aibă permis de conducere.

Este și cazul unui sibian în vârstă de 27 de ani care, pe DN1, în zona localității Săliște, a fost testat alcooloscopic de polițiști. Avea o alcoolemie în sânge de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel s-a întâmplat cu un alt sibian, în vârstă de 71 de ani, care, testat fiind, avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost depistat în zona localității Porumbacu de Jos. Un alt bărbat a trebuit să dea socoteală în fața oamenilor legii, după ce s-a urcat la volan, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul are 20 de ani, este din Iași și a fost depistat pe strada Lungă din Sibiu. De altfel, pe strada Aurel Vlaicu din Agnita, un bărbat de 57 de ani a fost depistat cu o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și un bărbat de 40 din Rășinari a dat nas în nas cu polițiștii în localitatea Tălmaciu. Acesta avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu toții s-au ales cu un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, un tânăr d 20 de ani din Brateiu a fost depistat de polițiști pe strada Principală din Buzd. Acesta conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. Tot în acest weekend a fost depistat încă un șofer, în vârstă de 44 de ani, din Zlagna. Acesta avea dreptul de a conduce anulat, autoturismul nefiind înmatriculat, iar păcuțele cu număr erau false.

Ultima oră

Comentariul meu