deszăpezirea în sibiu la prima ninsoare - date oficiale de la primărie
Foto Arhivă

Prima ninsoare din acest sezon nu a pus prea mari probleme pentru traficul din municipiul Sibiu. Temperaturile au fost peste 0 grade, astfel că zăpada nu sa- depus pe carosabil, deși pe unele străzi mai puțin circulate a fost mâzgă.

În municipiul Sibiu ”firma contractată pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire (Asocierea S.C Salubritate Deva – S.C Terra Building SRL) a intervenit pe străzile din municipiu începând din această noapte de la ora 1. S-a intervenit preventiv, cu împrăștierea de sare pe drumurile în pantă și rampă, precum și în sensurile giratorii.

De la ora 4 s-a ieșit din nou în teren cu 5 utilaje care au împrăștiat sare pe drumurile care alcătuiesc prioritatea I din punctul de vedere al traficului. La ora actuală în teren se mai află 2 utilaje care intervin pe principalele bulevarde, precum și 2 echipe care intervin manual pentru a degaja scările și porțiunile cu piatră cubică din zona centrală.

În stațiunea Păltiniș s-a intervenit de la ora 4 dimineața un utilaj care a îndepărtat zăpada și a împrăștiat sare”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu