când comunitatea se unește - casa orfanilor mistuită de flăcări, reconstruită de la zero

Casa familiei de orfani care luna trecută a fost mistuită de flăcări la Săliște, a fost reconstruită grație mobilizării comunității locale.

Apelul public făcut de cei de la echipa de fotbal CS Sion, a fost unul extrem de mobilizator. ’’Clubul Nostru a rămas plăcut surprins sa vadă o mobilizare rar întâlnită in ajutorarea familiei lui Adi, reamintim ca aceasta familie este formată din doi copii rămași orfani(unul cu handicap) care locuiesc împreuna cu bunica și străbunica lor! Comunitatea Sălișteana sa unit prin oameni cu suflet care au ajutat fiecare cum au putut, unii cu lucrul, alții cu materiale, cu utilaje, cu mâncare, cu bani! De la simpli muncitori pana la directori și patroni, cu toți au pus umărul, ambitia pentru a oferi familiei un nou cămin!!! La 20 de zile de la incendiu casa este din nou sus pentru ca lumea a înțeles ca este un caz special a unei familii neajutorate!!!
Adi la vârsta de 12 ani a fost și el printre cei care au pus mâna la lucru, bunica lor a primit și ea bani de la diferite persoane, dar nu a îndrăznit sa se atingă de ei ci i-a dat celor care se ocupa de lucrări( aici am văzut careacterul) pentru ca acestea sa sa ajungă la finalizarea lucrărilor! Clubul nostru a reușit sa strângă aproape 2500 de lei și 50€ ,mare parte din suma de la persoane care nu cunosc personal familia dar au văzut postarea noastră și au donat.când comunitatea se unește - casa orfanilor mistuită de flăcări, reconstruită de la zero
Școala din Saliste, Bisericile și asociația Meseriașilor au contribuit și ele la strângerea de fonduri. Clubul Nostru MULTUMESTE in numele familiei tuturor celor care au donat și continua sa ajute aceasta familie! Încă mai sunt lucrări de făcut pana aceasta familie se poate întoarce in noul cămin, mai este nevoie ca interioarele sa se finalizeze, sa se mobileze, sobele, utilitățile și sa se facă gardul și curtea! când comunitatea se unește - casa orfanilor mistuită de flăcări, reconstruită de la zeroAcestea fiind spuse ne bucurăm ca putem face parte din aceasta comunitate exemplu, comunitatea Orașului Saliste!!!’’, spun cei de la CS Sion.

Ultima oră

Comentariul meu