leacul unui doctor de 94 de ani împotriva gripei – ce aliment consumă zilnic

Un doctor în vârstă de 94 de ani se protejează zilnic pentru a nu răci consumând un singur aliment. Se numește Murray Grossan și este medic ORL, iar în prezent încă profesează. Deși intră zilnic în contact cu zeci de persoane, a învățat cum anume se poate evita să se îmbolnăvească.

Deși a trecut de mult de vârsta pensionării, Murray Grossan profesează în continuare ca otorinolaringolog (ORL) la Institutul Grossan din Los Angeles, California.
Secretul său este unul extrem de la îndemâna tuturor, și anume: mănâncă iaurt zilnic.
Medicul a declarat că nu s-a mai îmbolnăvit de mai bine de 10 ani, iar acest mic truc îl ajută să își întărească sistemul imunitar.
Iaurtul are multe beneficii asupra organismului. Pe lângă faptul că întărește imunitatea, consumul regulat de iaur poate preveni creșterea în greutate. Totodată, acest „aliment-minune” protejează creierul. Cercetătorii spun că oamenii care consumă zilnic iaurt au o mai bună reacție în regiunile creierului care procesează emoțiile. De asemenea, iaurtul ajută la combaterea bacteriilor rele, cum ar fi E.coli și salmonella, ajutând tranzitul intestinal.

FOTO: doyouremember.com

Ultima oră

Comentariul meu