weekend feeric la sibiu - începe târgul de crăciun plus multe alte evenimente

Începe un weekend magic. Acum se dă start-ul evenimentelor de Crăciun, dar și distracției maxime din club. Sunt programate și evenimente culturale, așa că toate gusturile vor fi satisfăcute în acest final de săptămână.

Cele mai tari petreceri au loc vineri și sâmbătă în Cotton Pub by Night. Distracția e garantată pentru că în prima seară de weekend în club vine DJ Paul Damixie, iar sâmbătă DJ Project și Mira vor cânta cele mai cunoscute hit-uri ale formației. Detalii despre cele două mega evenimente ale finalului de săptămână, aici.

weekend feeric la sibiu - începe târgul de crăciun plus multe alte evenimente

Târgul de Crăciun se deschide vineri seara la ora 19. Vor fi concerte, iar căsuțele cu bunătăți, decorațiuni și cadouri vă așteaptă. Detalii despre eveniment, aici.

Reprezentanții Teatrului Gong au avut o inițiativă inedită: cei care vor cumpăra bilete la trei dintre spectacolele teatrului le vor transforma în bilete în alb pentru copiii fără posibilități materiale. Așa că mergeți la spectacolele de la Gong din acest weekend și faceți o bucurie și altor micuți. Detalii despre inițiativă și spectacolele din weekend, aici. 

Vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca începe spectacolul Călătoriile lui Gulliver (exerciţii scenice inspirate din opera lui Jonathan Swift). Piesa nu este recomandată celor cu vârsta de sub 12 ani. Durează o oră și 25 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Teatrul Național „Radu Stanca” organizează la Sibiu a patra ediție a Zilei Europene a Spectatorului, în data de sâmbătă, 17 noiembrie, acțiune în cadrul proiectului european „Be SpectACTive!”. Evenimentul va facilita comunicarea despre teatru și dans, dintre spectatori și oameni de teatru – selecționeri ai unor festivaluri importante din lume – și va avea loc în toate orașele implicate în proiect. Detalii aici.

Nora” de Henrik Ibsen este spectacolul de sâmbătă seara de la Teatrul Radu Stanca. Va începe la ora 19 și va dura o oră și 30 de minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

Sala Thalia găzduiește duminică seara o piesă de teatru. ”Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei. Piesa va începe la ora 19.

Ultima oră

Comentariul meu