rochie atipică purtată de carmen iohannis la aniversarea prințului charles

Carmen și Klaus Iohannis au participat la un dineu la Palatul Buckingham oferit în cinstea Prințului Charles, cu ocazia aniversării a 70 de ani. Prima doamnă a purtat o rochie atipică pentru stilul ei vestimentar, dar pentru care a fost complimentată.

Soția președintelui a optat și de această dată pentru designeri români, însă pentru evenimentul de gală a surprins cu lungimea rochiei. Carmen Iohannis a purtat o rochie roșie din mătase mikado, cu mâneci din tull transparent, care au oferit modelului clasic nu doar originalitate, ci și un aer modern. Rochia, al cărei preț de vânzare este de 1980 de lei, face parte din ultima colecție Andrea Tincu, prezentată la Vienna Fashion Week 2018 și a fost accesorizată cu o geantă semnată de designerul de accesorii Laura Olaru.

rochie atipică purtată de carmen iohannis la aniversarea prințului charles

Evoluția stilului Primei Doamne
La 58 de ani, dintre care patru în calitate de Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis se remarcă printr-un stil personal care o definește, fără a epata. Alegerile vestimentare ale soției preledintelui nu au fost mereu apreciate și destui au criticat fie lungimea rochiilor, fie alegerea accesoriilor sau opțiunea vestimentară pentru diferite ocazii mai mult sau mai puțin oficiale. Cu toate acestea, Carmen Iohannis a menținut linia clasică pe care a pornit, ținând însă cont și de recomandările stiliștilor.

Sursa www.viva.ro

Ultima oră

Comentariul meu