primăria rm. vâlcea cere scuze după postarea cu bradul de crăciun din sibiu – ”este regretabilă”

Pe pagina de Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea a apărut miercuri seara o postare defăimătoare la adresa bradului de Crăciun instalat în Piața Mare a Sibiului. După două ore a fost ștearsă, dar impactul a continuat în media și în în online.

Joi dimineața reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea au publicat pe site-ul instituției și pe pagina de Facebook o precizare:

”Postarea critică referitoare la bradul de Crăciun amplasat recent în centrul Sibiului este regretabilă, reprezintă o opinie strict personală a unuia dintre administratorii celor două pagini de promovare pe Facebook a Primăriei Râmnicu Vâlcea şi poate fi, eventual, justificată printr-un exces de patriotism local.
Această postare nu reprezintă poziţia Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea!

Începând din anul 2007, Târgul de Crăciun din Sibiu a însemnat un exemplu şi un ţel pentru orice administraţie locală din ţară, iar faptul că şi Râmnicu Vâlcea are, de anul trecut, o organizare asmănătoare se datorează lucrurilor minunate pe care le-am văzut la vecinii noştri de peste munţi. Le dorim mult spor organizatorilor Târgului de Crăciun 2018 din Sibiu şi toate cele bune vizitatorilor acestuia, invitându-i, totodată, să viziteze şi Târgul ”Decembrie Magic” din Râmnicu Vâlcea, ce se va deschide la 1 Decembrie, în cinstea Zilei Naţionale a României.”

CITEȘTE AICI POSTAREA DE PE PAGINA DE FACEBOOK A PRIMĂRIEI RÂMNICU VÂLCEA

Purtătorul de cuvânt al Primăriei râmnicu Vâlcea,Daniel Ionescu, a spus pentru Ora de Sibiu că nimeni de la Vâlcea nu a fost contactat de reprezentanți ai Primăriei Sibiu în legătură cu postarea de miercuri. ”Încă o dată, nu ne asumăm această postare, nu reprezintă poziția Primăriei Râmnicu vâlcea. Unul din administratorii paginii, cel care a făcut postarea, se va rezuma de acum încolo la comunicările Primăriei, fără a mai face aprecieri personale. Prin precizarea postată pe paginile noastre ne cerem scuze sibienilor și aministrației din Sibiu”

CITIȚI ȘI: VIDEO – ”Bradul” de Crăciun din Piața Mare – Sibienii nu îl prea plac…

Ultima oră

Comentariul meu