cele mai importante informații de miercuri. trebuie să le știi

Un mijloc de săptămână cu informații venite din toate domeniile. Dacă nu ai aflat cele mai importante știri ale zilei de miercuri, iată-le aici:

1- ”Bradul” de Crăciun din Piața Mare – Sibienii nu îl prea plac…

Faptul că municipalitatea sibiană a decis să renunțe la tradiționalul brad natural de Crăciun ce se amplasa an de an în Piața Mare în detrimentul unuia artificial, nu este deloc pe placul sibienilor. Acesta va fi aprins vineri la deschiderea Târgului de Crăciun.

2- Sala Transilvania e depășită – ”Este nevoie de o nouă polivalentă la Sibiu”

Anul acesta Sala Transilvania împlinește 20 de ani de la inaugurare. În tot acest timp a fost gazda competițiilor sportive, a târgurilor cu vânzare, a diferitelor concursuri și prezentări. Dar, o dată cu dezvoltarea echipei CSU și a celei de handbal și creșterea numărului de suporteri, Sala este depășită. Directorul Adrian Bibu spune că se impune construcția unei săli noi, mai mari, dar că proiectul încă nu există nici pe hârtie.

3- Un vâlcean dă țepe la Sibiu. Spune că face mobilă, ia banii și pleacă

Mai mulți sibieni care s-au mutat în casă nouă au crezut că și bucătăria le va fi la fel. Cu mobilă făcută la comandă, preț bun, livrată rapid. Așa că au căutat pe un site de anunțuri pe cineva care realizează mobilă și așa au găsit firma SC Truck Mob Intern srl-d din Băbeni, județul Vâlcea. Doar că socoteala din contract nu s-a mai potrivit cu cea din bucătărie.

4- Un pod care face legătura între Sibiu și Șelimbăr stă să cadă – Reacția autorităților

Un pod peste care trec zilnic sute de mașini stă să cadă. Jumătate din el este prăbușit, iar cealaltă jumătate nu se știe cât va mai rezista. Deși se află în municipiul Sibiu, Primăria spune că nu poate face nimic.

5- Starea aerului din Sibiu – Cei de la Mediu spun că valoarea PH-ului ”este optimă”

Precipitaţiile atmosferice reprezintă orice formă de apă care cade din atmosferă pe pământ. Formele de precipitaţii pot fi: ploaia, zăpada, lapoviţa, grindina, burniţa, măzărichea.

6- Condiții mai bune la Spitalul Județean Sibiu – Achiziție importantă pentru bolnavi

Pacienți Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu vor beneficia de condiții mai bune de tratament, Spitalul a achiziționat 64 de console de alimentare cu oxigen la capul bolnavului, în urma unei investiții de 160.000 lei, din fonduri proprii.

Ultima oră

Comentariul meu