modernizări la parcarea sălii transilvania – plata cu cardul și sistem inteligent de acces

Noutăți la Sala Transilvania din Sibiu. Un sistem de bariere automate a fost implementat în parcare, în locul celui vechi, mutat ulterior în interior. În așa fel, spectatorii pot face plata cu cardul atât în parcare, cât și în sală.

„Am luat în dotare un sistem de bariere automate, a fost achiziționat un nou aparat pentru plata parcării, care a fost mutat în locul celui vechi. Aparatul vechi fost mutat în interior sălii, astfel încât evenimentele de anvergură șă nu mai fie cu probleme, spectatorii să aibă posibilitatea de a plăti în două locuri, iar în condiții de vreme nefavorabilă, se poate plăti și în interior. A fost achiziționat un sistem nou de bariere și două camere de luat vederi care identifică numărul mașinii și ridică bariera în mod automat. Până pe 15 decembrie, confirmăm contractul cu furnizorul sistemului. Va fi implementată și varianta plății cu cardul și, sperăm noi, și cu SMS-ul. Aici e un pic mai complicat pentru că de obicei plata prin SMS se face la parcări libere, nu cu barieră”, a declarat Sebastian Dotcoș, administratorul județului Sibiu, într-o conferință de presă organizată miercuri.

Deocamdată, nu există nicio parcare în țară care să dispună atât de barieră automată, cât și plată prin SMS, însă Adrian Bibu, administratorul Sălii Transilvania, este încrezător că va reuși să le implementeze.
„Noi am acceptat practic să facem și parcarea aceasta cu SMS-ul, să încercăm. Nu există parcare în țară cu sistem de bariere și plata cu SMS. Noi nu avem nimic de pierdut, putem încerca și vom vedea dacă este funcțional”, a transmis Adrian Bibu, administratorul Sălii Transilvania.

Vezi întreaga conferință de presă aici.

Foto: Arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. hotie , aparatul magic nu da rest , bonul eliberat e scris in alta limba decat romana… tipic romanesc , prima data luam banii si dupa vedem daca facem ceva calumea….