cum se simte busu, la o săptămână de la operație

Actorul Florin Busuioc (Busu), în vârstă de 56 de ani, se simte mult mai bine. La o săptămână de la infarctul pe care ș-a suferit la finalul unui spectacol în Craiova, starea de sănătate a prezentatorului TV este mult mai bună.

Paul Trașcă, medicul cardiolog care i-a montat un stent lui Busu la scurt timp după ce a suferit infarctul, a declarat că starea vedetei de sănătate se îmbunătățește. Ba mai mult, a infirmat zvonurile conform cărora actorul ar trebui supus unei alte intervenții chirurgicale.
„Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune problema de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât ştiu de la colegii mei de la Bucureşti“, a declarat medicul pentru Click!.
Florin Busuioc a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la finalul unui spectacol în care juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. El a intrat de urgență în operație, la Spitalul de Urgență din Craiova, a doua zi fiind transferat cu un elicopter la București.

Ultima oră

Comentariul meu