triplu asasinat în călărași - trei persoane ucise într-un apartament
FOTO - Arhivă

Crimele se pare că au fost săvârșite de trei adolescenți care au fost identificați și prinși de polițiști.

Trei persoane au fost omorâte, luni seara, în apartamentul în care locuiau, în municipiul Călărași, suspecți în acest caz fiind trei adolescenți, în vârstă de 17 ani, care au fugit, după comiterea faptei, cu mașina victimelor. Unul dintre agresori a fost în plasament la familia omorâtă.
Surse judiciare au declarat, luni seara, că suspecții au fugit cu mașina victimelor, fiind prinși în trafic, iar la ora transmiterii acestei știri sunt audiați.
Un vecin al victimelor a sesizat că doi bătrâni, respectiv un bărbat de 82 de ani și o femeie de 80 de ani, împreuna cu fiica lor, de 58 ani, au fost uciși prin înjunghiere în apartament.
Suspecți în acest caz sunt trei adolescenți de 17 ani, care, după comiterea omorului, au furat mașina aparținând victimelor.Toți trei sunt in custodia poliției și se fac cercetări sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a săvârșit omorul.
Unul dintre adolescenți a fost în plasament la familia omorâtă. Surse din anchetă mai arată că cei trei erau institutionalizați la Centrul de plasament Perișoru, din județul Călărași. Aceleași surse arată că cei trei adolescenți ar fi fost consumatori de etnobotanice.

Ultima oră

Comentariul meu