știrile de luni - cele mai importante pe care trebuie să le știi

Săptămâna a început cu știri cu și despre sibieni. Au fost multe informații, dar iată-le aici pe cele mai importante ale zilei de luni:

1- Scandal uriaș la Dumbrăveni – Șase persoane au ajuns după gratii

17 persoane au fost conduse la audieri în urma unui scandal izbucnit în iulie 2017, în orașul Dumbrăveni. În urma cercetărilor, șase bărbați au fost arestați luni pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, respectiv vătămare corporală.

2- Sibiul are un nou parc pe bulevardul Corneliu Coposu

Dâmbul de pe bulevardul Corneliu Coposu a fost transformat de Primăria Sibiu într-un loc pentru petrecerea timpului liber, amenajările realizându-se în așa fel încât să respecte proximitatea zonei istorice a orașului.

3- Premieră la Sibiu pentru plata biletului de autobuz

Utilizatorii transportului în comun din Sibiu vor putea achita, începând cu data de 12 noiembrie 2018, călătoriile cu autobuzele deținute de Tursib S.A. cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicației 24pay.

4- Accident într-o intersecție din Sibiu – Un copil printre răniți

Grav accident de circulație luni seara la intersecția străzilor Corneliu Coposu și Constituției. Un băiețel de 4 ani și o femeie de 56 de ani au fost transportați de urgență la spital.

5- Angajări la ISU Sibiu. Poți participa

ISU Sibiu caută colegi noi. Angajările se fac direct din viața civilă, așa că oricine îndeplinește criteriile, poate trimite un CV.

6– Sibiu, orașul ideilor demne de răspândit, la o nouă ediție TEDx

Pe 24 noiembrie, Sibiu se află din nou pe harta internațională a orașelor care găzduiesc evenimente de tipul TEDx. Aproximativ 150 de participanți se vor putea inspira de la cei 8 speakeri care vor urca pe scena de la Teatrul GONG, la o nouă ediție TEDxSibiu.

Ultima oră

Comentariul meu