casă prădată de hoți la sibiu – proprietarii nu mai știu ce să facă

Proprietarii unui imobil din Sibiu sunt disperați și au ajuns în situația în care vor să vândă casa în care au investit mult pentru a o putea construi. Iar asta fiindcă, în ultimii doi ani, au fost „vizitați” de hoți de patru ori.

Imobilul se află chiar la marginea orașului, iar proprietarii muncesc în Germania, astfel că nu este locuit în permanență, motiv pentru care hoții dau lovitură după lovitură acolo. La primele spargeri, făptașii au golit întreaga casă, reușind să fure electrocasnice, undițe pentru pescuit, băuturi și biciclete. Aceștia au fost prinși la scurt timp de polițiști și pedepsiți pentru faptele lor.
Acum însă, la ultimul atac, alți hoți au fost suprinși de camerele de supraveghere montate de proprietarul care nu știe ce să mai facă. Pe imagini se vede clar cum doi bărbați dau târcoale casei și reușesc să intre în imobil spărgând o fereastră. La scurt timp, alarma este declanșată, iar hoții se sperie și fug fără să fure ceva. Imaginile de pe camerele de supraveghre au ajuns și la polițiști, care încearcă să dea de urmă suspecților. În ultima perioadă, au fost sparte încă 30 de locuințe în zonă. Video, AICI.

Ultima oră

Comentariul meu