accidentul grav produs de un sibian în brașov – un rănit a decedat

O victimă rănită în accidentul de luni seară de pe DN 1 în apropiere de Vlădeni a decedat din cauza leziunilor suferite. Inițial cinci persoane au fost rănite în urma accidentului produs de un tânăr de 27 de ani din Brașov.

Potrivit Poliției Brașov, bărbatul de 67 de ani, din Făgăraș, rănit în accident, a murit din cauza leziunilor suferite. În total, cinci persoane au fost rănite pe DN 1, între localitățile Codlea și Vlădeni, din județul Brașov, după impactul frontal dintre două mașini, una dintre ele murind.
Polițiștii din Brașov au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.
VEDEȚI AICI VIDEO DE LA  ACCIDENT
„Un bărbat de 27 ani, din Sibiu, care a condus un autoturism înmatriculat în București, pe DN 1, dinspre Făgăraș spre Brașov, la km 189 + 450 m, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Brașov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraș”, a transmis Poliția Brașov.
Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele tânărului din Sibiu, care a provocat accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu