dragnea a revenit cu o valiză în parlament și l-a acuzat pe iohannis: „un președinte fals, un personaj de carton”

Liviu Dragnea revenit luni în Parlament, în fața jurnaliștilor, cu o nouă valiză despre care a spus că „un localnic din Sibiu a găsit-o în curte”. Președintele PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis, spunând că „putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali”.

Dragnea a scos din valiza adusă în Palatul Parlamentului mai multe stick-uri și câteva foi pe care era watermark-ul Rise Project.
„Este a doua zi de luni şi este a doua valiză. Un localnic din Sibiu a zis că a găsit-o în curte şi a dat-o unui prieten, care a dat-o altui prieten şi care prietenul acela cică a devenit martor sub acoperire. Acestea sunt nişte stick-uri pe care o să vi le oferim. Am văzut cu toţii, de foarte mult timp, că sunt jurnalişti care fac dezăluiri cutremurătoare cu privire la activitatea posibil infracţională a preşedintelui Iohannis, aceste ştiri ori nu se prezintă, ori mor foarte repede, cu totul şi cu totul întâmplător. Foarte ciudat. Am zis să le reiau eu”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD l-a acuzat pe Klaus Iohannis, spunând „cine este şi ce a făcut acest personaj”.
„Ceea ce vedem la acest preşedinte fake, adică preşedinte fals, este doar o imagine falsă, este un personaj de carton, pus în funcţie de statul paralel şi susţinut în continuare de statul paralel. Mulţi procurori l-au descris ca un şef de clan, ca un şef de grup organizat cu toate acţiunile întreprinse în perioada în care a fost primar şi nu numai. Putem vorbi de 17 dosare penale pentru acest om care vorbea cu atâta plăcere despre penali, despre penalii care s-au cocoţat în vârful statului. În vârful statului este preşedintele. Spunea că nu a fost niciodată urmărit penal: minciuni. A fost urmărit în mai multe dosare şi nu şi-a dat demisia așa cum cere unora”, a adăugat Dragnea.

Este pentru a doua oară când Dragnea vine în Parlament cu o astfel de valiză, asta după ce jurnaliștii de la Rise Project au publicat săptămâna trecută primul articol din seria de investigații referitoare la Tel Drum. Șeful PSD a anunțat că lunea viitoare va reveni cu cea de-a treia valiză.

Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu