e vremea pentru relaxare. evenimentele din acest weekend de la sibiu

E final de săptămână, deci urmează două zile și jumătate de relaxare și făcut lucruri plăcute. Sibiul e ofertant din acest punct de vedere, pentru că evenimente sunt multe programate, din mai toate domeniile. Așa că ceva de făcut vor găsi și cei mici, și cei mari, și cei petrecăreți, și cei mai serioși.

Cel mai bine e ca weekend-ul să înceapă în forță, adică cu o mega distracție. Și evident că acest lucru nu are unde să se întâmple în altă parte decât la Cotton Pub by Night. Vineri, de atmosferă de ocupă cel care a făcut petreceri de top la Breeze Mamaia, Nuba și Il Caminetto – DJ Alexander Augustin. Distracția începe la ora 22. Fetele au intrare liberă, dar băieții plătesc 10 lei. Toți însă pot face rezervări la 0752 268 866.e vremea pentru relaxare. evenimentele din acest weekend de la sibiu

Același număr de telefon se poate folosi și pentru sâmbătă seara, atunci când DJ Bogdan Popoviciu de la Il Caminetto Brașov dă startul la un mega party. La fel, fetele au intrare liberă, iar băieții trebuie să achite 10 lei.e vremea pentru relaxare. evenimentele din acest weekend de la sibiu

 

Festivalul Tânăr de la Sibiu continuă până la finalul weekend-ului. Pentru ultimele zile sunt programate spectacole de excepție, ce trebuie neapărat văzute. Detalii aici.

Vineri seara, de la ora 18, la Librăria Habitus, Constantin Chiriac va dialoga cu chirurgul Victor Costache. Vom transmite în direct discuția pe site și pe pagina de Facebook. Este o discuție la care trebuie să participați și despre care aflați mai multe de aici.

Centrul Cultural German va găzdui vineri seara, de la ora 19, un Spectacol de lectura: Lumina flacarilor pe fetele noastre. Lecturile se vor face în limbile română și germană, de către autorul Dorian Steinhoff.

Hamlet” după W. Shakespeare se va juca vieri seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Piesa va dura o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Balul” după o idee Theatre de Campagnol este cea de-a doua piesă a finalului de săptămână, de la Teatrul Radu Stanca. Se va juca sâmbătă de la ora 19, dar și duminică, de la aceeași oră. Va dura o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

La comun” de Thomas Vinterberg și Mogens Rukov este spectacolul de sâmbătă seara de la Facultatea de Litere, Sala CAVAS. Începe la ora 20, iar intrarea este liberă pe baza rezervărilor făcute la Agenția Teatrală.

O expoziție inedită este deschisă la Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu. ”Orașul din adâncuri” merită văzut atât de adulți, cât și de cei mici. Detalii aici.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu