s-a întâmplat la sibiu - cele mai importante știri ale zilei de ieri

O zi de joi cu anunțuri de schimbare venite de la Primărie, dar și cu evenimente și informații utile. Cele mai importante știri ale zilei de ieri sunt acestea:

1- Mașini lăsate pe butuci la Sibiu – Hoții au furat roțile

Un șofer a avut parte de un șoc imens în dimineața zilei de joi. Și-a găsit mașina în parcare, însă fără toate cele patru roți. Totul s-a petrecut pe strada Mihai Viteazu spre Șelimbăr.

2- Exercițiu impresionant la Aeroport – Oamenii au crezut că a luat foc un avion

Simularea de incendiu, de joi dimineața, de la Aeroportul Internațional din Sibiu, a creat panică în rândul cetățenilor. Aceștia s-au speriat când au văzut fumul gros, crezând că un avion a luat foc.

3- Află dacă plămânii tăi sunt sănătoși, la Spitalul de Pneumoftiziologie – Testarea e gratuită

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu organizează Zilele Sănătății Plămânilor, în perioada 14 – 16 noiembrie. Astfel, sibienii vor avea posibilitatea să își măsoare în mod gratuit gradul de sănătate a plămânilor, prin intermediul spirometriei.

4- Modificări în ghidurile de finanțare pentru agendele culturale și sportive ale Primăriei Sibiu. Se înăspresc condițiile

Primăria Sibiu modifică ghidurile pentru acordarea finanțărilor nerambursabile destinate Agendelor Culturale, Sportive și Agenda Comunității. Pe lângă modificări semantice, noile ghiduri prevăd mai multe obligații din partea solicitanților.

5-  Accident între Vâlcea și Sibiu – Tamponarea a fost violentă

Traficul rutier între Sibiu și Vâlcea este afectat joi dimineață de un accident care a avut loc în apropiere de orașul Călimănești. Trei persoane au fost rănite.

Ultima oră

Comentariul meu