carmen iohannis, citată la parchetul general. va fi audiată în dosarul caselor din sibiu
foto: arhivă

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată joi pentru a se prezenta la Parchetul General. Este vorba despre dosarul deschis în urma plângerii depuse de Lumea Justiției, cu privire la casele familiei din Sibiu.

Se pare că prima doamnă a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General.
Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție ca urmare a unei plângeri depuse de Lumea Justiției, împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, dar și a soților Iohannis. Sesizarea are legătură cu imobilele lui Carmen și Klaus Iohannis din Sibiu. Acestea aparținea statului român și erau administrate de Primăria Sibiu, unde Iohannis a fost primar timp de 14 ani, din iulie 2000 până în noiembrie 2014.
În respectiva sesizare este arătat că, de pe urma exploatării unui imobil, Carmen și Klaus Iohannis au obținut 320.000 de euro, până când instanțele din Brașov le-au anulat și actul de vânzare-cumpărare, dar și actele de moștenire care erau la baza preluării imobilului din patrimoniul statului, potrivit mediafax.

Ultima oră

Comentariul meu