FOTO - Arhivă
FOTO - Arhivă

Un bărbat va fi supus unui examen psihiatric după ce și-a ucis soția și a susținut apoi că ar fi primit semnale ca să o omoare la o anumită oră.

Un bărbat și-a omorât soția în locuința din Geaca, județul Cluj, apoi a susținut, în fața anchetatorilor că a primit niște semnale pentru a o ucide la o anumită oră. Procurorii criminaliști au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Surse judiciare au declarat, joi, că bărbatul va fi examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.
”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi și-ar fi ucis soția, în vârstă de 49 de ani, prin ștrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informații reiese că, după săvâșirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliția. La audieri, acesta a spus că a primit niște semnale pentru a-și ucide soția la o oră fixă în cursul nopții, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus sursele citate.
Potrivit acestora, anchetatorii urmează să decidă ce măsuri preventive vor fi luate împotriva autorului crimei, care a avut loc în timpul nopții de miercuri spre joi, sau dacă se impune internarea sa într-o clinică de specialitate. foto – arhivă

Ultima oră

Comentariul meu