foto video atac armat într-un bar din california – 12 persoane au murit
People comfort each other as they stand near the scene Thursday, Nov. 8, 2018, in Thousand Oaks, Calif. where a gunman opened fire Wednesday inside a country dance bar crowded with hundreds of people on "college night," wounding 11 people including a deputy who rushed to the scene. Ventura County sheriff's spokesman says gunman is dead inside the bar. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Situație critică în California, după ce 12 oameni au fost împușcați într-un bar. Totul s-a întâmplat joi seara, în barul Bordeline Bar and Grill din orașul Thousands Oaks. Printre decedați se numără și un polițist.

Cel puțin 200 de persoane se aflau în incinta localului la momentul atacului. Aceștia se adunaseră la o petrecere studențească, pentru un concert de muzică country.
Potrivit martorilor, atacatorul l-ar fi împușcat pe agentul de securitate din fața barului, apoi și-a făcut intrarea în local. Acolo a început să arunce mai multe grenade fumigene.

foto video atac armat într-un bar din california – 12 persoane au murit
12 persoane au murit în urma atacului, printre care și un ofițer de poliție, după ce atacatorul a deschis focul asupra celor aflați în bar.
Totodată, autoritățile au informat că suspectul a fost găsit mort înăuntru. Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care ar fi pornit atacul.

 

YouTube video

Sursa foto/video: CNN

Ultima oră

Comentariul meu