de când începe să ningă și alte cinci știri pe care trebuie să le știi

Știrile despre comunitate au predominat ziua de miercuri. Dar nu au lipsit nici evenimentele. Așa că dacă ați pierdut vreuna dintre cele mai importante informații ale zilei, aflați de aici:

1- Protest la Consiliul Județean Sibiu. Mesajele manifestanților

Aproximativ 60 de angajați ai DGASPC Sibiu au pichetat miercuri dimineața sediul consiliului Județean Sibiu. Oamenii, la fel ca și în vară, când au mai venit aici de două ori, sunt nemulțumiți de faptul că de câteva luni nu li s-au plătit sporurile.

2- Simulare de incendiu la Aeroportul din Sibiu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu desfăşoară, în data de 08.11.2018, ora 11:00, un exerciţiu în vederea antrenării structurilor de management, precum şi cu forţe în teren, având ca temă un incendiu produs la o aeronavă pe timpul aterizării pe pista Aeroportului Internaţional Sibiu.

3- Sibienii au cele mai mari salarii din Regiunea Centru a României

În judeţul Sibiu se câștigă cele mai mari salarii, faţă de județele învecinate, Alba, Brașov, Mureș, Covasna, Harghita, arată cel mai recent raport al Direcţiei Regionale de Statistică (DRS) Alba.

4- Se apropie deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu – Noutăți de la organizatori

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfășura anul acesta în perioada 16 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 și va fi inaugurată cu susținut de artiștii Radu Nechifor și Paula Seling, un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

5- Vine iarna – De când începe să ningă

Meteorologii au anunțat care vor fi temperaturile lunii noiembrie. Spre sfârșitul lunii, lapovița și ninsoarea vor anunța venirea iernii. Astfel, temperaturile medii nu vor mai depăși 8 grade Celsius.

6- Tir plin cu lemne răsturnat peste o mașină în nordul județului Sibiu

Un Tir încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN14, al ieșire din Târnava către Sibiu. Cel mai probabil șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta.

Ultima oră

Comentariul meu