Busu a fost operat la Craiova de un șomer

Florin Busuioc (Busu) a fost operat marți seara, după ce a suferit un infarct, chiar la terminarea unui spectacol în care a jucat la Craiova. Actorul a fost operat de doi medici, Eugen Țieranu și Paul Trașcă. Primul dintre ei este în acest moment șomer, asta fiindcă se află la finalul rezidențiatului, iar la Clinica de Cardiologie nu se fac încă angajări.

Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Județean din Craiova funcționează încă din aprilie și este dotată la standard europene, însă, din nefericire, este lipsă de personal, astfel că funcționează doar ocazional. Asta a făcut ca marți seară, Busu a fost operat de doi medici tineri, printre care și un șomer, care au reușit să îi salveze viața actorului. Dat fiind faptul că șeful clinicii nu a răspuns la telefon și, pe deasupra, și-a închis aparatul, managerul Spitalului Județean a luat o decizie extrem de importantă, și l-a trimis pe medicul rezident în sala de operație, asumându-și întreaga responsabilitate.

Operația a durat aproximativ 10 minute, cei doi medici fiind asistați de Emilia Geoată, medic electrofiziolog. Cel mai tânăr dintre medici, Eugen Țieranu, în vârstă de 30 de ani, chiar dacă nu este angajat al spitalului, a venit de urgență de acasă pentru a intra în operație.
Operația a decurs bine, iar starea de sănătate a lui Busu este mult mai bună.

CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE STAREA ACTORULUI

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU BUSU MARȚI SEARA

Ultima oră

Comentariul meu