locuitorii din cartierul arhitecților, cu jalba-n proțap la primăria sibiu - fac protest!

Locatarii din cartierul Arhitecților din Cisnădie se revoltă. Vor mijloace de transport în comun către Sibiu și cer soluții pentru fluidizarea traficului pe DJ106C în zona Cireșica. Oamenii au făcut petiții peste petiții, dar acum sunt deciși să protesteze în fața primăriei Sibiu.

În acest sens, asociațiile de proprietari din cartierul Arhitecțiilor din Cisnădie au înaintat o petiție către Primăria Sibiu, cu scopul obținerii unei audiențe cu Astrid Fodor, primarul municipiului, primind, ulterior, un răspuns de la aceasta. Cu toate acestea, locatarii sunt revoltați fiindcă, spun ei „din cuprinsul răspunsului pe care doamna Primar Fodor l-a formulat reiese că își păstrează încă afirmația <<sibienii mei>> și că face tot ce îi stă în puteri pentru a împiedica extinderea liniei Tursib cu toate că 90% dintre locuitorii din cartier lucrează în Sibiu, nu în Cisnadie”.

Revolta asociațiilor de proprietari vine din faptul că, în urmă cu aproximativ un an, „doamna Primar declara public că o linie de autobuz va putea fi extinsă când va exista loc de întoarcere și stații de autobuz”. Acum că toate aceste condiții au fost îndeplinite, oamenii primesc din nou un refuz, deoarece nicio linie de autobuz nu poate fi extinsă fiindcă stațiile sunt amplasate pe UAT Cisnădie.locuitorii din cartierul arhitecților, cu jalba-n proțap la primăria sibiu - fac protest!
Acum, locatarii își pun întrebarea dacă este nevoie ca stațiile cumpărate de Primăria Cisnădie să fie vândute Primăriei Sibiu pentru a putea fi astfel amplasate pe teritoriul UAT Sibiu.
”S-a menționat în petiția înaintată către Primăria Sibiu că linia extinsă de autobuz va asigura mai întâi transportul public către zona numită Sub Padure, zonă aflată în UAT Sibiu și mai apoi va prelua și călatorii din Cartierul Arhitecților. Să înțelegem de aici că stațiile cumpărate de Primăria Cisnădie trebuie vândute Primăriei Sibiu pentru a le amplasa pe teritoriul UAT Sibiu?”, spun asociațiile de proprietari.locuitorii din cartierul arhitecților, cu jalba-n proțap la primăria sibiu - fac protest!

Oamenii sunt pe punctul de a porni și un protest dacă lucrurile nu se vor rezolva. „Protestul trebuie făcut la Primaria Sibiu deoarece acolo există impasul în procesul de rezolvare a problemelor noastre pe care le avem în cartier. Acolo întâmpinăm o opoziție dură în procesul de mobilitate în zona neMetropolitană Sibiu”.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Hhaahahahaha ce treaba are sibiul daca voi aveti buletin de cisnadie…mergeti la primarul ala si data viitoare ganditi in perspectiva, anticipati romanismele facute intre primarii :))))) bye