cele șase știri pe care trebuie să le știi marți dimineață

Începutul de săptămână a venit cu vești importante pentru sibieni. Administrația a pregătit modificări neapărat de știut de către șoferi, au fost și întâmplări nefericite, dar și o știre despre un sibian ajuns vedetă. Dacă nu știi despre ce este vorba, iată aici cele mai importante informații ale zilei de luni:

1- Amenzi mai mari pentru șoferii care parchează neregulamentar la Sibiu

S-au modificat tarifele de parcare pentru municipiul Sibiu, așa că vor crește și amenzile pentru parcările neregulamentare. Așa că șoferii trebuie să fie atenți și să nu mai uite să își ia tichetul de parcare de la automate, pentru că amenzile vor fi duble.

2- Accident mortal pe Calea Dumbrăvii. Femeie lovită pe zebră

Un accident a avut locluni după-amiază pe Calea Dumbrăvii, în zona Muzeul Satului din Sibiu. O femeie grav rănită a fost transportată la spital, unde din nefericire a decedat.

3- Inspectoratul Școlar Sibiu are oficial un nou Inspector General

De luni, ISJ Sibiu are un nou Inspector Școlar General în persoana lui Novac Emilian Marius. Directorul Liceului din Avrig îi ia locul defunctului Ștefan Firu, care a plecat dintre noi la mijlocul lunii septembrie.

4- Sfârșit de drum pentru sibianul de la Exatlon

Ciprian Silași, sibianul din a doua ediție Exatlon, a fost eliminat din concurs în urma unui duel cu Doru Meseșan. Ciprian va reveni acasă, la Sibiu, unde îl așteaptă iubita și băiețelul de 8 ani.

5- Ce să faci când vezi un urs – Sfaturile vânătorilor sibieni

În județul Sibiu există din ce în ce mai multe cazuri în care ursul iese din pădure și ajunge pe străzi ori prin gradinile oamenilor. În acest sens, vânătorii avertizează cetățenii că aceste animale pot reprezenta un pericol și trebuie să aibă mare grijă cum se comportă în preajma lor.

6- Bătrân salvat de la moarte de un ciobănesc german, dresat la Sibiu

Poveste impresionantă a unui câine dresat la Sibiu. A reușit să salveze de la moarte un bătrânel rătăcit la câțiva kilometri depărtare de casă. Victima se afla pe un câmp și se afla aproape de șoc hipotermic.

Ultima oră

Comentariul meu