a ars câmpul la veștem nu departe de benzinării. pompierii au stins focul cu vermorelul- video foto

Un incediu de vegetație uscată  a izbucnit duminică seara pe câmpul din apropierea bezinăriilor din sensul giratoriu de la Veștem. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Intervenția pompierilor a fost dificilă, deoarece vegetația uscată prezentă pe o suprafață mare în zonă și vântul au favorizat extinderea. Accesul autospecialelor de intervenție nu a fost posibil la locul intervenției, astfel că 13 pompieri din cadrul ISU Sibiu au au reușit lichidarea incendiului cu vermorelul. Au arst 3 hectare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de foc deschis în spații deschise.

YouTube video
Incendiul care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1000 metri pătrați potrivit ISU Sibiu, a fost localizat și nu existp pericolul de a se mai extinde. Potrivit participanților la trafic în acea zonă, pe DN1 spre Bradu sunt coloane de mașini.a ars câmpul la veștem nu departe de benzinării. pompierii au stins focul cu vermorelul- video foto

Ultima oră

Comentariul meu