video - meci superb pentru fc hermannstadt. victorie ’’a la tati’’ la sfântu gheorghe

Echipa sibiană s-a impus sâmbătă seară în primul meci al returului în deplasarea cu Sepsi. Sibienii au învins cu 1-3, după ce la pauză erau conduși cu 1-0, dar ce a impresionat și mai mult este jocul bun făcut de jucătorii lui ’’Tati’’ Miriuță.

Cu un moral excelent după victoriile cu Iași (campionat) și Voluntari (cupă), Sibiul a mers curajos și la Sf. Gheorghe, echipă de care sibienii au trecut și în tur. Prima repriză a fost una sub semnul echilibrului și se părea că la pauză va fi o remiză albă. Sepsi a deschis însă scorul prin Tandia în minutul 42, cu largul concurs al lui Căbuz, prost plasat la șutul din afara careului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=F3pMptfKtWM” splash=”https://i.ytimg.com/vi/F3pMptfKtWM/maxresdefault.jpg” caption=”Sepsi – Hermannstadt : gol Tandia (’41) 1-0 – Liga 1 Etapa 14″]
Repriza a II-a a adus și golurile pentru Hermannstadt. Mai întâi Dumitriu a egalat la opt secunde de la începerea reprizei a II-a, cu un șut plasat de la 20 de metri.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=uKI_RvnpCDg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/uKI_RvnpCDg/maxresdefault.jpg” caption=”Sepsi – Hermannstadt: gol Dumitr4iu (’46), 1-1 – Liga 1 Etapa 14″]
Tsoumou a profitat apoi în minutul 57 de o gafă uluitoare a lui Niczuly. Atacatul sibian i-a suflat mingea portarului gazdelor și a făcut 1-2.
Golul trei a venit din gheata căpitanului Dâlbea, care a transformat un penalty scos de Dumitriu în minutul 69.
Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar FC Hermannstadt a reușit a II-a victorie consecutivă în deplasare. Sibiul are acum 14 puncte și urcă deocamdată în clasament pe locul 11. Etapa viitoare echipa noastră joacă la Tg Mureș, cu FC Botoșani.

Ultima oră

Comentariul meu