video – a apărut clipul de promovare a noului porsche cayenne – sunt imagini filmate și la sibiu

Cei de la Porsche au ales România ca decor pentru promovarea noului model Cayenne. Clipul publicitar a apărut chiar în ajun de Halloween și este filmat în mai multe orașe printre care Cluj, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București

Porsche și Sebastian Canaves, un pasionat de călătorii din Germania, sunt combinația care a venit să viziteze România. Toate scenele pe care o să le vezi în clipul de mai jos au fost trase în România, anunță profit.ro. Implicit, cele mai multe sunt în Transilvania, unde și predomină povestea lui Dracula.
Porsche a ales să-și prezinte noua generație Cayenne cu ajutorul unui clip în care personaje sunt Dracula și Sebastian Canaves. Dacă cel dintâi a fost introdus în lumea mare de scriitorul Bram Stoker, cel din urmă este un blogger de succes din Germania.
Clipul cu Porsche Cayenne S, Dracula, România, Transilvania și o călătorie prin zonele astea a fost realizat la sfârșitul lunii octombrie. Au fost folosite secvențe din mai multe zone din România, printre care Cluj, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București.
Porsche a ales România și pentru că a primit ajutor de la Ministerul Turismului pentru a-și găsi hoteluri, ghizi și pentru a se descurca în procedurile birocratice.
„La solicitarea lor, le-am dat tot sprijinul. Am intrat în contact cu ei prin intermediul ambasadei, pentru că ei au luat în calcul o serie întreagă de țări și de idei și, în urma discuțiilor pe care le-am avut, i-am adus aici. I-am convins să aleagă țara noastră și le-am oferit tot suportul logistic – variante de cazare, fără cheltuială pentru minister, pentru că au plătit ei.
Ministerul i-a invitat și le-a oferit sprijinul prin reprezentanții regionali. Noi doar le-am recomandat ghizi, hoteluri, locații de filmare și i-am sprijinit cu tot ce înseamnă legătura cu autoritățile publice locale pentru autorizațiile de filmare și să nu se blocheze în birocrație”, a declarat Bogdan Tomoioagă, secretar de stat în Ministerul Turismului, citat de Profit.ro

https://youtu.be/7E4boS6I_gc

Povesteaa e o aventură în care Sebastian este însoțit de un Porsche Cayenne S. Povestea începe cu Sighișoara, locul în care se spune că s-a născut Dracula. Ajunge, desigur, la Castelul Bran, merge în Brașov, iar la final e la Mănăstirea Snagov.
Noul Porsche Cayenne a fost lansat în urmă cu doi ani, ca model 2018. În primăvara acestui an a fost lansată și versiunea E-Hybrid, care înlocuiește astfel vechile motoare diesel, la care Porsche a renunțat.

Ultima oră

Comentariul meu