Știrile importante de ieri la Sibiu - Toate sunt interesante

O zi care a început cu două incendii nu putea să fie una liniștită. Așa că ziua de joi a continuat cu un scandal cu uși sparte la Asociația Vânătorilor și Pescarilor și s-a terminat cu doi urși intrați pe șosea, pe Valea Oltului. Dacă nu știi despre ce este vorba, înseamnă că nu ai aflat cele mai importante știri de joi. Iată-le:

1- Scandal cu uși rupte la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu. Situația este gravă

Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu este una dintre cele mai mari din țară, cu peste 6.000 de membrii. Probabil că miza este foarte mare, din moment ce fostul director, demis în anul 2017, face tot posibilul să își recapete funcția. Chiar dacă e să recurgă la acțiuni mai puțin pașnice.Scandal cu uși rupte la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sibiu. Situația este gravă

2- Panică pe Valea Oltului – Doi urși loviți în plin de mașini – Unul a murit

Joi seară pe DN 7, la km. 249+800, două autoturisme care circulau spre Sibiu, au lovit doi urși care traversau partea carosabilă la intrarea în Boița.

3- Dimineață de foc la Sibiu. O mașină și o casă au ars

Dimineața de joi nu a început prea bine. Pompierii au fost nevoiți să intervină în două cazuri în care focul a pus în pericol bunurile sibienilor.

4- Boala care ucide oile ciobanilor sibieni – Sunt deja cinci focare

Crescătorii de oi din Sibiu primesc o lovitură cruntă. O boală necruțătoare afectează mioarele ciobanilor. Cinci focare de scrapie, o boală care ucide ovinele, au fost descoperite în judeţul Sibiu.

5- Primele fotografii cu noile autobuze ale Tursib. Prezentarea oficială e vineri

Cele zece noi autobuze care vor intra oficial de vineri în dotarea Tursib. Acestea sunt ultramoderne, dotate cu sisteme de climatizare (încălzire, ventilație și aer condiționat). Prezentarea oficială a acestora este pe 2 noiembrie, de la 15.30 în Piața Mare a Sibiului.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu