Poliția chemată la scandalul de la Asociația Pescarilor și Vânătorilor. S-a lăsat cu dosare penale
Foto Arhivă- Fostul director de la AJVPS Sibiu a încercat să intre cu forța în sediu

Scandalul de la sediul AJVPS nu s-a terminat bine pentru fostul director, Pompil Varga. După ce a spart încuietoarea ușii asociației, actuala conducere a solicitat ajutorul poliției.

La fața locului s-a deplasat un echipaj care a încercat aplanarea conflictului. Urmează cercetări, iar până atunci s-a deschis un dosar penal pe numele fostului director.

”Polițiștii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale iscată pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între două grupuri de persoane. În cauză s-a depus o plângere privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, urmând a fi desfășurate cercetări privind stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest incident”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

AFLĂ DE AICI ȘI VEZI VIDEO CU CE S-A ÎNTÂMPLAT LA AJVPS

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Acest Varga a ajuns în AJVPS un fel de Dragnea in PSD. Cotizațiile pana anul trecut au ajuns la valori de 2600 lei iar din banii colectati se furau cu tona. Nu s-au plătit fondurile de valoare, se decontat cantități vagonabile de motorina, se acordau beneficii unor membrii vânători in schimbul susținerii si primirii de voturi, se eliminau abuziv membrii care nu erau de acord cu clica respectiva, se decontau cantități fictive de hrana pentru vânat , totul era la mana acestui Varga si clica lui. Din pacate mintea acestui om e tare bolnavă si a ajuns să recurga la gesturi extreme pentru ca încet dar sigur pierde toate procesele intentate de asociație si catre asociație. Cei care contestă noua conducere inca nu inteleg ca intr-o asociație trebuie toată lumea sa puna osul la bunul mers al lucrurilor si sa nu aștepte sa li se faca numai asa cum au fost obișnuiți de clica lui Varga care sub acest val furau la greu si trăiau boierește sfidand membrii săi. Ca si ultima vorba de la 1500 membrii cat avea cu ani multi in urma AJVPS Sibiu s-a ajuns in prezent pe la 300 membrii . Ma refer la vânători. Si de asemenea au fost înstrăinare intenționat o serie de fonduri care au ajuns pe mana unor persoane apropiate acestui personaj Varga. Jalnic dupa aproape un an sa recurgi la astfel de gesturi si la fel de jalnici sunt cei care îl susțin inca.

  2. nu te obliga nimeni sa fi membru ajvps…eu doresc sa fie 300 lei ziua de ecologizare…si sa fie 3 pe an….,,din banii celor din speta ta se pot face multe…. comoditatea se plateste…..sau esti fericit cand vezi peturile si gunoaiele pe mal…sunt sigur ca tu vrei sa prinzi peste… cat mai mare si cat mai mult fara a avea vreo implicare benefica pt apa !!! nu uita…. 300 lei si 3 pe an…:))… sa crape sufletul in tine de ofticat :))

  3. Două conduceri mafiote se ceartă pe ciolan ‘ …,iar noi pescarii plătim permise.
    Bani din care ei au trăit şi trăiesc gras.
    Nu degeaba ne-au transformat pe noi pescarii în gunoieri două zile pe an cică ecologizare altfel pescarii sportivi care nu se vor prezenta la ecologizre’ vor plăti pemisul de pescuit cu 200 de lei mai mult .
    Această hotărâre a luat-o noua conducere tot mafoită AJVPS prin directa conducere a naşului’ Romeo Stoicescu.
    Binențeles că aceste hotărâri despre aşa zisa ecologizare sunt abuzive şi nelegale ,iar de aici conducerea asta sar putea să aibe surprize la anul când ori memebrii pescari nu-şi vor mai viza permisele ..,ori îi vor acționa în judecată pe noua gaşcă de ls conducerea AJVPS .