sibian prins cu lemne furate în olt - a prezentat acte false
Foto Arhivă

Un bărbat din comuna Cârța a fost prins zilele trecute cu un camion și o remorcă pline cu lemne. Oprit de polițe în județul Olt, acesta a prezentat acte false oamenilor legii.

Un bărbat depistat de polițiști în timp ce transporta 28 de metri cubi de material lemnos a rămas fără lemne și urmează să fie sancționat contravențional nu pentru că nu deținea documente de provenineță a mărfii, ci pentru că acestea expiraseră, anunță Olt Alert.
La data de 28 octombrie, ora 23:40, Poliţiştii Postului de Poliţie Strejeşti, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică, au depistat, duminică noaptea, pe Drumul Național 64, raza comunei Grădinari, un bărbat din comuna Cîrta, județul Sibiu, cu un ansamblu de vehicule încărcate cu material lemnos, respectiv 28 metri cubi de lemn de foc secţionat în bocuri, pentru a căror provenienţă conducătorul auto a prezentat avizele de însoţire a mărfii. El urmează însă să fie sancționat contravențional pentru că documentele erau expirate. Dincolo de sancțiune, a rămas și fără marfă, lemnele fiind lăsate în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Slatina, în vederea confiscării.

Ultima oră

Comentariul meu