firma care modernizează stadionul de la sibiu a vrut să îl construiască și pe cel de la alexandria

Cei de la Construcții SA nu au fost în stare să respecte termenele stabilite până acum pentru modernizarea celui mai mare stadion la Sibiului, dar s-au înscris la licitația pentru construirea stadionului din Alexandria.

Compania Națională de Investiții (CNI) a primit, la a treia strigare, două oferte pentru licitația destinată proiectării și construirii unui stadion în municipiul Alexandria (județul Teleorman), după ce primele două proceduri au fost anulate din lipsă de ofertanți. Ofertele au fost depuse de asocierea formată din EN Electric Proiect Office (lider), Romart Asist, Operazione (Italia) și Pezzela Raffaele (Italia), respectiv Euromateria (lider), Pessina Costruzioni (Italia) și S&M Expert Project, anunță profit.ro. Subcontractorii primei asocieri sunt Electrovâlcea – 5%, Hobi Powervolt – 13%, Eurocerad International – 5% și Avi Prod Grup – 3%, alături de Research Consorzio Stabile Societa Consortile – terț. În cazul asocierii conduse de Euromateria, subcontractorii sunt T&D Pro Electric – 2%, Mifa Systems – 0,1% și 3TI Progetti Italia – 0,35%, care este și terț.
Similar celor două proceduri anterioare, contractul a fost estimat la 38,91 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 18 luni (din care servicii de proiectare – 2 luni). Finanțarea va fi asigurată din fonduri bugetare. Prima procedură a fost inițiată în a doua parte a lunii martie a acestui an, având aceeași valoare estimată.

Construcții SA, s-a băgat la licitație
În afară de Bedamiro Holding, la licitație s-au mai înscris fără să depună ofertă de preț alte 12 societăți, și anume Terra Gaz Construct, Power&Lighting Tehnorob, Construcții Erbașu, UTI Grup, General Service Grup 98, Rotary Construcții, ACI Cluj, Construcții Sibiu, Rocom SRL București, EN Electric Proiect Office, ICON Corporation Consultant Energy Design și Romart Concept SRL Bragadiru.
Pe listă se află după cum observați și cei de la Construcții SA, firmă care a câștigat licitația pentru modernizarea stadionului Municipal din Sibiu, modernizare care se face cu pipeta, de vreme ce termenele de finalizare a primei părți a lucrărilor au fost amânate deja de trei ori (DETALII AICI).
CITIȚI ȘI: Lucrările de la stadionul Municipal – Termenul de finalizare extins pentru 2019
Potrivit proiectului, viitorul stadion din Alexandria, care va fi construit pe amplasamentului celui actual, va avea peste 5.000 de locuri și o pistă de atletism. Viitorul complex sportiv va include și un hotel pentru sportivi cu 40 de camere cu paturi duble și baie proprie, zonă de recepție, restaurant, spații de recuperare pentru sportivi și SPA. Hotelul ar urma să fie construit în imediata apropiere a stadionului, chiar lângă tribune

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Daca echipa de fotbal sibiana nu reuseste sa se mentina in primul esalon atunci inseamna ca i-a lipsit al-12-lea jucator, PUBLICUL, iar principalii vinovati sunt deopotriva primaria si constructorul.