droguri și biciclete, subiectele de marți. cele mai importante știri ale zilei, aici

Ziua de marți a fost una diversă în ceea ce privește știrile. Polițiștii au capturat droguri și arme la Sibiu, dar au venit informații și despre două noi trasee pentru bicicliști, dar și o veste bună de la FC Hermannstadt. Iată cele mai importante știri ale zilei de marți:

1- Captură de droguri pe autostrada Sibiu – Sebeș. Erau aduse de la Amsterdam

Acțiune de amploare a DIICOT în 26 octombrie. Peste un kilogram de cocaină pură au fost găsite la percheziția făcută asupra unei mașini oprită în trafic între Săliște și Sibiu. Drogurile erau aduse de la Amsterdam.

2- Flasmob în memoria victimelor din #colectiv la Sibiu

Cel de al 263-lea flasmob al grupului de inițiativă ”Vă vedem din Sibiu” a fost dedicat marți la prânz în memoria victimelor de la clubul Colectiv. Acum trei ani 65 de tineri au ars de vii în clubul din Capitală.

3- Proiect pentru un coridor de deplasare cu bicicleta între cartierul Ștrand, parcul Sub Arini și zona centrală

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 31 octombrie se află un proiect pe care Primăria Sibiu urmează să îl depună în vederea obținerii de fonduri europene: amenajarea unui coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu parcul Sub Arini și zona centrală. Proiectul este estimat ca valoare la aproximativ 4 milioane de lei.

4- Piste noi de biciclete, la vară. Vor profita și sibienii

Pasionații de ciclism vor avea de vara viitoare noi piste pentru plimbări. Se amenajează pe raza comunei Șelimbăr, dar cu siguranță că și sibienii vor beneficia de ele.

5- Tone de gunoi aruncate la marginea Sibiului – Imaginile sunt dezolante

Locuitorii de pe trei străzi din cartierul Turnișor au ajuns la capătul puterilor. De ani de zile suportă mirosul greu al deșeurilor aruncate acolo de o firmă de salubritate. Oamenii spun că au făcut nenumărate sesizări la toate autoritățile, iar mereu răspunsul a fost ”o să luăm măsuri”.

6- FC Hermannstadt, calificare în sferturile Cupei României. A bătut pe Voluntari

Echipa lui Miriuță a reușit să învingă pe FC Voluntari în optimile Cupei României. Sibienii au învins cu 3-0 pe FC Voluntari. Este a II-a victorie consecutivă cu noul antrenor pe banca tehnică.

Ultima oră

Comentariul meu