VIDEO Străzile cu probleme din Șelimbăr au o rezolvare. Primarul vine cu soluții

Multe străzi din Șelimbăr sunt neasfaltate sau iluminate. Locuitorii comunei se plâng mereu de aceste aspecte, iar primăria promite să le rezolve. Primarul spune că toate sunt cuprinse în planurile de reabilitare ale primăriei. 

Strada Octavian Goga, una dintre cele mai circulate din Șelimbăr se află în proces de reabilitare. O parte a fost deja finalizată. ”A fost finalizată, recepționată prima parte din stradă până la zona care a fost deja amenajată în anii trecuți, iar pe partea de acces dintre drumul național și această parte care a fost finalizată vom demara procedurile să o reparăm și să o dezvoltăm. Și mai ales că la fostul XXL o să vină cei doi retaileri noi Lidl și Kika vom regândi această porțiune de intrare. Bineînțeles că o gândim cu toate cablurile în pământ și o rețea nouă de iluminat public”, spune primarul Marius Grecu.

Despre iluminatul public pe această zonă edilul dă asigurări că problemele întâmpinate s-au rezolvat și în maxim două săptămâni va fi funcțional.

Strada Ion Rațiu, o alta despre care șelimbărenii se plâng, va fi și ea reabilitată, dar după ce se termină procedurile birocratice. ”Este vorba despre acele blocuri care au rămas cu drumuri de pământ până în strada Octavian Goga și limita cu Valea Săpunului. Este un proiect la care se lucrează în continuare, vom finaliza toate procedurile, dar suntem încă în așteptarea  dezvoltatorilor de a-și ceda cotele părți”, spune Marius Grecu.

Află de AICI ce planuri are primăria pentru străzile Decebal, Traian, Podului și Andrei Mureșanu. 

Ultima oră

Comentariul meu