video microbuz condus haotic pe dn1. șoferul era mort de beat
FOTO arhivă

Un bărbat de 38 de ani a ajuns direct în arestul poliției, după ce s-a urcat beat la volan. El a fost depistat de polițiștii din cadrul IPJ Sibiu în localitatea Veștem.

Se pare că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este din județul Bacău și intenționa să ajungă în Dobra, județul Alba. Doar că la un moment dat, un șofer a sesizat polițiștii, printr-un apel la 112, că un microbuz este condus haotic și se îndreaptă spre Sibiu.
La scurt timp, șoferul de 38 de ani a fost depistat. El era singur în autoturism și emana un miros puternic de alcool.
„Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat într-o concentrație de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta în condițiile în care circula de la Onești, jud. Bacău, cu intenția de a ajunge în Dobra, jud. Alba. Șoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat două probe bilogice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, transmit reprezentanșii IPJ Sibiu.
Șoferul băut a fost reținut acum pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu