video - fc hermannstadt, calificare în sferturile cupei româniei. a bătut pe voluntari
FOTO - FC Hermannstadt

Echipa lui Miriuță a reușit să învingă pe FC Voluntari în optimile Cupei României. Sibienii au învins cu 3-0 pe FC Voluntari. Este a II-a victorie consecutivă cu noul antrenor pe banca tehnică.

Sibienii nu au uitat că sezonul trecut, au jucat finala Cupei României, iar acum vor să fie din nou surpriza competiției. După 2-0 la Iași în etapa trecută de Liga 1, elevii lui Miriuță i-au perforat și pe cei de la Voluntari în meciul jucat marți după amiază la Tg. Mureș. N’Kololo a deschis scorul în minutul 38, atunci când a profitat de gafa mare a portarului Moldovan, care a respins greșit mingea.
După pauză, Petrescu a majorat scorul din penalty, iar Tsoumou, care s-a distrat cu apărerea ilfoveană, i-a întors ca pe titirez pe fundași, i-a pasat lui Kuca, atacant ce a marcat primul său gol pentru sibieni chiar la debut.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=xW-K71rtyRY” splash=”https://i.ytimg.com/vi/xW-K71rtyRY/maxresdefault.jpg” caption=”FC Hermannstadt Vs FC Voluntari 3 – 0 | Cupa Romaniei | FC Hermannstadt se califica in sferturi |”]
„Nu mă gândesc încă la finală, dar e o bucurie că ne-am calificat în „sferturi”. Încerc să fac să meargă lucrurile la echipă, mai avem multe de pus la punct. Kuca încă nu e la potențial maxim, dar o să fie în scurt timp. Am reușit lucruri bune în meciul ăsta și suntem bucuroși” a spun antrenorul Vasile Miriuță după meci.

Ultima oră

Comentariul meu