nu ai aflat știrile de luni? iată-le aici

Săptămâna a început la Sibiu sub semnul accidentului petrecut duminică seara în zona Avantgarden. Încă sunt semne de întrebare pe acest subiect. Alte informații din administrația sibiană au venit și ele la început e săptămână. DAcă ai pierdut cele mai importante știri de luni, iată-le aici:

1- Noi detalii despre accidentul de la Avantgarden – Curse de mașini sau ghinion?

Accidentul de duminică seara din zona Avantgarden, în urma căruia o tânără de 21 de ani a murit, a ridicat o serie de semne de întrebare. Deși primele anchete ale polițiștilor arată că vinovăția aparține tinerei, mai mulți oameni care locuiesc în zonă spun că înaintea accidentului cineva făcea drifturi.

2- Turiști blocați pe munte, în zona Vârfului Negoiu – Intervine Salvamont

Salvamontiștii sibieni intervin luni seară pentru a salva doi turiști maghiari care au rămas blocați pe munte.

3- Zece miniștri pe făraș din Guvern – Sibianul Bogdan Trif este pe listă

Liderul interimar al PSD Sibiu și totodată actualul Ministru al Turismului, Bogdan Trif, se află pe lista miniștrilor ce vor fi remaniați din actualul Guvern condus de Viorica Dănicilă.

4- Încep investițiile în șase școli și grădinițe din Sibiu

Șase unități de învățământ sibiene au nevoie de reparații pentru ca elevii să aibă cele mai bune condiții. Astfel că în următoarea ședință de consiliu, consilierii locali vor vota indicatorii tehnico-economici ai lucrărilor pentru ca reparațiile să înceapă cât mai curând.

5- Hotelul de pe Vasile Milea – Gir din partea Consiliului Local

Pe bulevardul Vasile Milea, la intersecție cu strada Oituz se va construi un hotel de 3 stele, cu spa și parcare subterană. Consilierii locali vor vota în ședința următoare planul urbanistic de detaliu, ceea ce înseamnă că mai este puțin până la începerea construcției.

Ultima oră

Comentariul meu