aeroportul sibiu pierde curse importante – trei zboruri suspendate în orarul de iarnă
foto arhivă

Aeroportul Sibiu a trecut la sezonul de zboruri de iarnă în ultima duminică din octombrie, așa cum se întâmplă în fiecare an. Asta înseamnă că de la Sibiu au dispărut trei zboruri care au fost operaționale pe timpul verii, adică aproximativ patru luni.

Ruta Sibiu- Bruxelles- Belgia a fost introdusă în 24 aprilie 2017. S-au operat 2 zboruri săptămânal, dus- întors.

O altă rută retrasă pe perioada iernii este Sibiu- Copenhaga- Danemarca. Aceasta a fost introdusă în 22 iunie și s-au operat 3 zboruri săptămânal tur- retur.

Către  Basel – Elveția s-a putut zbura din sibiu începând cu data de 21 iunie, de trei ori pe săptămână, dus- întors. Ruta nu mai este nici ea disponibilă.

În acest moment de pe Aeroportul Sibiu se poate zbura în 12 destinații din 7 țări,în condițiile în care pe timpul verii doar Wizz Air opera zboruri către 11 destinații din 8 țări.

Rețeaua de rute oferită de Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de iarnă 2018-2019 conectează Sibiul de 11 destinații internaționale din 6 țări: Londra Luton – Marea Britanie, Madrid – Spania, Paris Beauvais – Franța, Dortmund, Nürnberg, Memmingen, Frankfurt Hahn – Germania, Tel Aviv – Israel (zboruri operate de Wizz Air), Stuttgart – Germania (zboruri operate de TAROM și Blue Air), München – Germania (zboruri operate de TAROM și Lufthansa), Viena – Austria (zbor operat de Austrian Airlines), precum și de capitala României – București (zbor operat de TAROM).

Totuși, orarul de iarnă a adus zboruri în plus pe ruta Sibiu- București și ore noi de zbor. Le puteți afla de AICI.

Programul de operare de iarnă este valabil pentru perioada 28 octombrie 2018 – 30 martie 2019.

Ultima oră

Comentariul meu