vremea în următoarele două săptămâni - schimbări în toată țara

Meteorologii au anunțat, în urmă cu puțin timp, ultimele informarții despre vreme, pentru perioada următoare. Între 29 octombrie și 11 noiembrie se anunță vreme extrem de caldă pentru data din calendar, astfel că cei care credeau că încep ninsorile, trebuie să mai aștepte puțin. Abia de la mijlocul lui noiembrie vremea va începe să scadă și vor apărea ploile și burnița.

Așadar, în Transilvania, între 29 octombrie și 3 noiembrie, vremea va rămâne neobișnuit de caldă, unde temperaturile maxime vor depăși 21 de grade, ajungând chiar la 24 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi și ele cuprinse între 7 și 10 grade.
Din 4 noiembrie și până pe 11 noiembrie, maximele vor scădea cu aproximativ 6 grade, pe când minimele cu 5 grade.
În această perioadă vor fi ploi de scurtă durată, pe suprafețe mici, la începutul intervalului de prognoza și, din nou, în ultimele zile ale acestuia.

Vremea la munte
Și la munte vremea va fi bună. Între 29 octombrie – 3 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa între 13 și 16 grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. În intervalul 4 – 11 noiembrie, va începe să se răcorească, astfel că media maximelor nu va mai depăși 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade. Vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului și după data de 6 noiembrie.

Vremea în restul țării
Și în restul țării se anunță temperaturi peste 20 de grade Celsius. În Crișana, temperaturile maxime se vor situa între 21-25 grade, iar cele minime între 10-14 grade. Și în Maramureș vremea se menține caldă, cu temperaturi maxime ce vor atinge 24 de grade, și temperaturi minime între 8 și 11 grade. În Moldova, maximele vor fi cuprinse între 22-24 grade. În Muntenia și Oltenia va fi cel mai cald, maximele vor atinge 25 grade. La malul mării, maximele vor atinge 24 de grade, iar minimele 14 grade.

Ultima oră

Comentariul meu