start la ofertele de halloween la xioami românia - nu doar telefoane!

Începem o săptămână plină de oferte la Xiaomi România cu ocazia Halloween. Dacă te mobilizezi, poți prinde aceste oferte începând de luni 29 octombrie 2018, de la ora 10:00 până sâmbătă 3 noiembrie la ora 20.00.

Odată dat startul ofertelor, iată câteva dintre produsele pe care le vei putea comanda online pe xiaomiromania.com sau le vei putea găsi la Sibiu, în magazinul de pe strada Tribunei nr.3.

Toată săptămâna ofertelor de Haloween la Xiaomi în Sibiu printre produsele remarcate care intră în ofertă sunt:

Camera video 70mai Dash Cam cu control vocal – 240 de lei

O cameră video care poate fi atașată la parbrizul autovehiculului și înregistrează tot ce se întâmplă în jur. Cu ajutorul imaginilor captate de această cameră putem dovedi nevinovăția în caz de accidente. Datorită unui senzor Sony IMX323 și a unghiului de rotire la 130o, această cameră poate să capteze imagini și să înregistreze clipuri video de calitate la 1080 pixeli. Camera dispune de sistem de vedere nocturnă, iar rezultatul vizual va fi întotdeauna de bună calitate, indiferent dacă înregistrează pe timp de zi sau de noapte. Camera este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android și poate fi conectată la diverse dispozitive, prin intermediul aplicațiilor corespunzătoare. start la ofertele de halloween la xioami românia - nu doar telefoane!

Trotineta Xiaomi Mijia M365 cu 200 de lei mai ieftină

Surprinzătoarea trotinetî Xiaomi Mijia M365, o trotinetă electrică disponibilă și în magazinul din Sibiu va fi mai accesibilă în această săptămână a ofertelor de Haloween la Xiaomi România.  Acest produs este unul dintre cele mai vândute din portofoliul gigantului asiatic. Atinge o viteză de până la 25 de km pe oră, însă se poate selecta modul de economisire a energiei care limitează viteza la 18 km pe oră. Cu un motor de 6.7 inch, are o putere de 500 de wați și o baterie de 280 Wh. În plus, sistemul de frânare ABS garantează siguranța șoferului iar certificarea IP58 atestă rezistența la apă și praf.start la ofertele de halloween la xioami românia - nu doar telefoane!

Fabricată dintr-un aliaj de aluminiu folosit în industria aeronautică, această trotinetă are o structură elegantă și un design atent la detalii. Anvelopa măsoară 8.5 inch și păstrează o distanță față de sol de 87.5 mm. În plus, ca orice produs al firmei Xiaomi, se poate conecta la alte dispozitive prin intermediul aplicației Ninebot, în așa fel încât să putem vedea pe ecranul telefonului nivelul bateriei trotinetei precum și puterea, viteza și voltajul acesteia în timp real. O găsești online sau în magazinul din Sibiu, de pe strada Tribunei nr.3

Celebrul Pocophone F1 Global Edition la 1750 de lei

Smartphone-ul care a făcut valuri în lumea telefonelor inteligente  cu toate calitățile lui asemănătoare unui vârf de gamă, dar de trei ori mai ieftin, este acum și mai accesibil. Atenție, la Xiaomi România vei găsi varianta Globală, nu cea pentru China. La update nu vei avea surpriza de a avea tot meniul telefonului in chineză. Pe lângă celelalte numeroase caracteristici interesante pe care le puteți vedea aici, Pocophone F1 se remarcă și datorită camerelor foto.  Camera foto a telefonului este complexă. În primul rând, în partea din spate dispune de un senzor dublu, de 5 și 12 megapixeli, cu deschiderea diafragmei de 2.0 și 1.9. Primul senzor influențează profunzimea de câmp, iar al doilea asigură captura de imagini de calitate. Camera frontală are 20 de megapixeli și o deschidere a diafragmei de 2.0.start la ofertele de halloween la xioami românia - nu doar telefoane!

 

Ultimele telefoane MI A1 sunt în promoție

Telefonul care nu mai are aproape nevoie de prezentare fiind catalogat deja drept unul dintre cele mai bune terminale Xiaomi, dispune de un sistem de operare Android pur. În interiorul lui Mi A1 găsim procesorul favorit a lui Xiaomi: Snapdragon 625 cu opt nuclee de 2GHz.

Memoria, unul dintre aspectele care îi preocupă cel mai mult pe utilizatori, atinge 64 GB spațiu de stocare intern și 4 GB de RAM. De asemenea, are slot de card microSD pentru creșterea memoriei interne. Bateria are 3080 mAh și conferă o autonomie unică telefonului. Conform acestor specificații, telefonul face parte din gama medie – superioară. Vorbim din nou de un telefon Global Version.start la ofertele de halloween la xioami românia - nu doar telefoane!

 

 

Ultima oră

Comentariul meu