reclama pentru noul porche cayenne, filmată la sibiu. se va vedea în toată lumea

Reclama pentru noul Porche Cayenne va începe să fie difuzată în această toamnă în Europa și Statele Unite. O parte din filmul de prezentare a fost filmat la Sibiu, pe lângă locațiile din București, Brașov, Sighișoara și Cluj- Napoca.

Compania germană a ales România după ce Ministerul Turismului i-a ajutat pe reprezentanții acesteia să-și găsească hoteluri, ghizi și să nu se blocheze în procedurile birocratice. Astfel, în perioada 21-25 octombrie, circa 7-8 reprezentanți ai producătorului german de automobile Porsche au ajuns în România pentru a filma un spot de promovare a noului Cayenne.

Porsche intenționează să inițieze o acțiune mai amplă de promovare a noului Cayenne și a angajat o companie de PR europeană în acest sens. „La solicitarea lor, le-am dat tot sprijinul. Am intrat în contact cu ei prin intermediul ambasadei, pentru că ei au luat în calcul o serie întreagă de țări și de idei și, în urma discuțiilor pe care le-am avut, i-am adus aici. I-am convins să aleagă țara noastră și le-am oferit tot suportul logistic – variante de cazare, fără cheltuială pentru minister, pentru că au plătit ei. Ministerul i-a invitat și le-a oferit sprijinul prin reprezentanții regionali. Noi doar le-am recomandat ghizi, hoteluri, locații de filmare și i-am sprijinit cu tot ce înseamnă legătura cu autoritățile publice locale pentru autorizațiile de filmare și să nu se blocheze în birocrație”, a declarat pentru Profit.ro Bogdan Tomoioagă, secretar de stat în Ministerul Turismului.

Reprezentanții Porsche au filmat la Cluj-Napoca, la Brașov, la Sighișoara și la Sibiu, iar în ultima zi au ajuns și la București. Tomoioagă spune că filmul de prezentare o să fie un film-poveste pe care o să-l folosească pe site-uri și pe TV.

Sursa www.profit.ro

Ultima oră

Comentariul meu