noi detalii despre accidentul de la avantgarden - curse de mașini sau ghinion?

Accidentul de duminică seara din zona Avantgarden, în urma căruia o tânără de 21 de ani a murit, a ridicat o serie de semne de întrebare. Deși primele anchete ale polițiștilor arată că vinovăția aparține tinerei, mai mulți oameni care locuiesc în zonă spun că înaintea accidentului cineva făcea drifturi.

Zona Avantgarden este cunoscută ca fiind un loc în care pasionații de viteză fac curse de mașini și drifturi. Polițiștii însă spun că anul acesta nu au primit nicio sesizare în acest sens. ”Ultima sesizare am primit-o în iarnă, când se făceau drifturi pe gheață. Anul acesta însă nu am primit nicio reclamație privind cursele ilegale de mașini sau drifturi în acea zonă”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Chiar și așa, un locuitor al complexului spune că înainte accidentului s-au auzit zgomote specifice drifturilor. ”Locuiesc în apropiere și înainte de accident cineva dădea drifturi la greu. Păcat pentru amândoi”, spune bărbatul.

Ancheta poliției însă nu confirmă aceste afirmații. ”Nu există martori care să susțină așa ceva. Ancheta nu merge pe această variantă, cum că în momentul producerii accidentului acolo ar fi avut loc curse de mașini”, spune Elena Welter.

O tânără de 21 de ani din Vâlcea a murit la spital după ce a fost grav accidentată de un alt tânăr de aceeași vârstă, tot din Vâlcea. Fata a intrat pe carosabil, moment în care a fost lovită de autoturism. Din primele cercetări acesta era condus regulamentar.

Ultima oră

Comentariul meu