a fost un weekend plin. dacă ai ratat cele mai importante știri, iată-le

Finalul de săptămână a fost plin de evenimente. din nefericire, au fost multe accidente și un cutremur puternic. Iată cele mai importante știri pe care trebuie să le știi:

1- CUTREMUR puternic în România. L-ai simțit?

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că în noaptea de sâmbătă spre duminică a avut loc un cutremur puternic.

2- Tânără din Vâlcea acidentată de un tânăr din Vâlcea la Sibiu

O tânără de 20 de ani din Vâlcea a fost lovită duminică seare de o mașină în zona Avantgarden, pe Prelungirea MIhai Viteazu Tânăra a fost surprinsă pe carosabil dar nu în zona unei treceri de pietoni.

3- Accidente la Saroș pe Târnave și Târnava – Două persoane rănite, una în stare gravă

4- Tineri din Sibiu implicați într-un grav accident la Gherla 

Un grav accident în care a fost implicată și o mașină din Sibiu s-a petrecut duminică seara la Gherla, în județul Cluj. În accidentul produs de șoferul unui TIR la ieșirea din Gherla spre Livada au fost implicate alte trei mașini, dintre care una din județul Sibiu.

5- Noutăți de la Arena Platoș – Program modificat, prețuri mai mari și multe alte modificări

În acest an, la Arena Platoș, deschiderea sezonului s-a anunțat pentru data de 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Reprezentanții Arenei spun totuși că acest lucru depinde de condițiile meteo. Cu toate acestea, vremea se anunță perfectă pentru schi.

Ultima oră

Comentariul meu