cele mai importante știri ale zilei de joi - trebuie să le citești

Săptămâna a ajuns la final, dar știrile și informațiile nu intră în weekend. Joi a fost din nou o zi plină de evenimente, iar pe cele mai importante le găsești aici:

1- Peste 200 de locuințe din Țiglari au fost debranșate de la rețeaua de apă. 
Ziua de miercuri a fost una cu ghinion pentru locatarii a patru blocuri din cartierul Țiglari. La un moment dat au constatat că la robinete nu mai curge apă. S-au dumirit repede: au fost debranșați de la rețea pentru că există datorii la SC Apă Canal. Dar, situația nu este atât de simplă.

2- Mișcarea ”Vă Vedem” a ajuns la 300 de zile de proteste neîntrerupte. 
Ca o coincidență, la cel de al 300-lea protest, sibienii care au venit în Zona Liberă de Corupție au fost ”nevoiți” să își arate susținerea față de procurorul general al României, Augustin Lazăr, a cărei revocare a fost cerută de ministrul justiției.

3- Soma sistează colectarea deșeurilor în șapte localități din Sibiu pentru neplata facturilor
Compania SOMA SRL, a anunțat joi că va proceda la sistarea serviciilor de salubrizare care fac obiectul Contractului, incepand cu data de 01.11.2018, pentru următoarele localități: Gura Râului, Loamneș, Rășinari, Slimnic, Roșia, Șura Mica, Vurpăr.

4- Răpitorii fetei bătută și violată cer clemență – Vor să fie eliberați
Cele două persoane, un bărbat și o femeie, care sunt acuzați că au răpit o minoră, au bătut-o, au violat-o și au obligat-o să facă materiale pornografice, au cerut judecătorilor ca arestul să aibă loc la domiciliu, pe perioada cercetărilor.

5 – Protest la stadionul Municipal – Fanii FC Hermannstadt la capătul răbdării
Amânarea repetată a lucrărilor la stadionul municipal din Sibiu îi nemulțumește pe fanii echipei de fotbal FC Hermannstadt. Au ajuns la limita răbdării și spun ei, încearcă să facă ceva. Așa că pun la cale un protest prin care speră să atragă atenția constructorului.

Ultima oră

Comentariul meu