video - a înviat sibiul - victorie la iași pentru fc hermannstadt

Gruparea sibiană a reușit să obțină prima victorie după șapte etape de secetă în liga 1. FC Hermannstadt a învins cu 2-0 în deplasarea de la Iași.

Premieră dublă pentru Sibiu. Prima victorie în deplasare în liga 1 și prima victorie cu Vasile Miriuță ca antrenor pe banca tehnică a celor de la FC Hermannstadt. După ce au mers mai bine de opt ore cu autocarul până la Iași, sibienii au făcut un joc perfect cu Iașiul. Echipa a început ofensiv partida și rezultatele au apărut. Scorul l-a deschis Tsoumou în minutul 22, când acesta a câștigat un duel umăr la umăr cu Frăsinescu, a pătruns în careu și a marcat din unghi cu un șut bine plasat la colțul lung.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qc59ZiV9x0w” splash=”https://i.ytimg.com/vi/qc59ZiV9x0w/maxresdefault.jpg” caption=”A fost fault in atac ? Oaspetii deschid scorul in minutul 22 prin Tsoumou! Poli Iasi – Hermannstadt”]
S-a făcut 2-0 șapte minute mai târziu. Dâlbea a șutat puternic de la peste 20 de metri, portarul ieșenilor a respins în față, iar Dumitriu a profitat și a împins balonul în plasă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=8VBgOk-qXA4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/8VBgOk-qXA4/maxresdefault.jpg” caption=”Oaspetii isi dubleaza avantajul in minutul 38 prin Dumitriu! Iasi – Hermannstadt 0-2″]
Iașiul nu a reușit nimic în partea a II-a. Emoții au fost însă la poarta lui Căbuz, Cristea trimițând în bară de la 17 metri.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=iBDJz7fhFN4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/iBDJz7fhFN4/maxresdefault.jpg” caption=”Poli Iasi – FC Hermannstadt: Andrei Cristea loveste bara (min. 85)”]
S-a terminat 0-2 și Sibiul câștigă astfel primul meci în deplasare din liga 1. FC Hermannstadt face 11 puncte și arată că are forța să lupte pentru evitarea retrogradării, în ciuda handicapului că meciurile de acasă se joacă la Tg. Mureș. Runda viitoare sibienii joacă tot în deplasare, în prima etapă a returului, cu Sepsi Sf. Gheorghe.
De remarcat că Vasile Miriuță a mizat pe Dumitriu, Blănaru și Stoica, încă din primul minut, iar acest lucru a adus o schimbare radicală a jocului echipei.

Poli Iaşi:
Cobrea – Gallego, Frăsinescu, Mihalache, Panţîru – Cioinac, Flores, Platini, Sin – Enoh, Cristea
Rezerve: Rusu, Moussa, Bădic, Petre, Rus, Bekui, Qaka

FC Hermannstadt:
Căbuz – Tătar, Mijuskovic, Stoica, Dandea, Serediuc – Antonov, Dâlbea, Dumitriu – Tsoumou – Blănaru
Rezerve: Niga, Nkololo, Petrescu, Herghelegiu, Rusu, Pârvulescu, Moreira

Ultima oră

Comentariul meu