se închide transfăgărășanul – mai aveți câteva zile la dispoziție

Cel mai frumos drum din România se închide oficial pentru circulația auto, pe tronsonul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă, începând de la 1 noiembrie.

Transfăgărăşanul se închide între Bâlea Cascadă, județul Sibiu, şi Piscul Negru, județul Argeș, începând din 1 noiembrie, declară Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, pe Transfăgărăşan se intervine pentru deszăpezire și vineri cu un utilaj cu lamă, în condițiile în care în ultimele trei zile drumarii au folosit peste 45 de tone de sare.
Drumul este deschis până miercuri, 31 octombrie, iar din noiembrie circulația va fi interzisă între Bâlea Cascadă, județul Sibiu, şi Piscul Negru, județul Argeș.
”Șoferii care plănuiesc o călătorie în zonă în următoarele zile să fie pregătiți să conducă în condiții de iarnă, iar autoturismele să fie echipate cu cauciucuri de iarnă. De asemenea, precizăm că între orele 22.00 și 7.00, circulația este interzisă între Bâlea Cascadă şi Piscul Negru.

Ultima oră

Comentariul meu