începe un weekend cu multă distracție în sibiu - evenimentele programate în oraș

E ultimul weekend de octombrie, așa că trebuie profitat din plin de el. Și se poate face asta, pentru că evenimente sunt din plin. Petreceri, piese de teatru, concerte…trebuie doar puțină organizare pentru a ajunge la cât mai multe dintre ele.

În Cotton Pub by Night se dă tonul distracției de la finalul săptămânii. Pub-ul are un nou look, a fost reamenajat, așa că dacă n-ați ajuns acolo de când s-a redeschis, acum e momentul. Vineri vine DJ-ul rezident în clubul Fratelli din Capitală, Ruky DeeJay. Rezervări se fac la 0752 268 866.începe un weekend cu multă distracție în sibiu - evenimentele programate în oraș

Nebunia continuă și sâmbătă seara, tot în Cotton Pub by Night. Sâmbetele sunt rezervate de acum petrecerilor cu muzică disco și mai veche, și mai nouă, așa că cei care doresc să se distreze până dimineața au toate condițiile. La pupitru vine rezidentul de la Breeze Mamaia și Nuba- DJ XTZ. Rezervările se fac la același număr de telefon – 0752268866.începe un weekend cu multă distracție în sibiu - evenimentele programate în oraș

Cei care sunt în căutarea unei locuințe noi sau își doresc mobilă nouă și modernă, au tot weekend-ul la dispoziție pentru a găsi ceva. Târgul imobiliar și Târgul de mobilă sunt deschise de vineri până duminică la Redal Expo. Oferte sunt multe, pentru toate buzunarele, așa că e de mers până acolo. Detalii despre cele două târguri, aici.

Ștefan Bănică, alături de alți mari actori români vin vineri al Sibiu pentru a juca ”Jake și femeile lui”. Piesa se joacă de la ora 19 la Centrul cultural ”Ion Besoiu”.

Dacă însă doriți să vedeți spectacolul ”Sunt o babă comunistă” trebuie să mergeți la Teatrul Radu Stanca, vineri, de la ora 19. Spectacolul durează o oră și 10 minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Atelierul de…meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong. Vor fi două sesiuni, de la ora 10 și 12 care vor dura o oră și jumătate. Un bilet costă 14 lei.

Pentru copiii de peste 10 ani se joacă ”Regulile Jocului” la Teatrul Gong. O reprezentație va fi sâmbătă de la ora 11 și altele două duminică de la ora 11 și 18.

Stagiunea Camerală Florescu-Fernandez & Friends va avea loc sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 17, în Sala Oglinzilor de la sediul FDGR. Intrarea este liberă.

Rug” după romanul lui György Dragomán este piesa care se va juca sâmbătă seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Va dura o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Tot sâmbătă, și tot de la ora 19, dar la Sala Thalia, va începe unul dintre cele mai speciale evenimente muzicale ale toamnei, respectiv concertul din cadrul turneului național “100 x Enescu”, organizat de dirijorul Cristian Lupeș și Bucharest Festival Orchestra.

Încă o piesă de teatru se joacă sâmbătă seara, de această dată la sala CANVAS în incinta Facultății de Litere. ”Pisica Verde” de Elise Wilk Va începe la ora 20, la fel ca și a doua reprezentație, cea de duminică. Intrarea este liberă pe bază de rezervare la Agenția Teatrală. Spectacolul durează o oră.începe un weekend cu multă distracție în sibiu - evenimentele programate în oraș

Shopping City Sibiu a pregătit pentru cei mici o petrecere de Halloween. Sâmbătă, dacă aceștia merg deghizați acolo, vor fi întâmpinați cu multe surprize. Detalii aici.

Fabrica de Cultră găzduiește și ea o piesă de teatru, duminică, de la ora 18. ”Povestea prințesei deocheate” nu este un spectacol recomandat inerilor tsub 16 ani. Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanșa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă. Durează aproximativ 2 ore și 30 de minute, iar un bilet costă 40 și 50 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu