unde vă place cafeaua la sibiu - cea mai scumpă cafenea din oraș deschide o locație pe mihai viteazu

Sibienii pot găsi cea mai scumpă cafea din oraș acum și pe Bulevardul Mihai Viteazu. Starbucks a deschis aici o nouă locație. Poți de azi savura o cafea bună și scumpă la parterul Complexului Plaza, nr. 35, la intersecția străzii Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii.

Starbucks s-a deschis cu o degustare de cafea, la care invitații au putut afla secrete ale unei cafele bune, cum trebuie să o bem și ce arome poate avea. „Dacă ne raportăm strict la gust, oamenii preferă o cafea aromată. Cafelele aromate sunt cele care sunt în promoție. Acea cafea se ia ca pâinea caldă. De exemplu, când includem o cafea nouă în promoție, ea are mare succes”, a explicat unul dintre reprezentanții Starbucks Sibiu.

unde vă place cafeaua la sibiu - cea mai scumpă cafenea din oraș deschide o locație pe mihai viteazu

În primele ore de la deschidere, clienții nu s-au înghesuit la fel cum s-a întâmplat în 2017, la inaugurarea primei locații, din centru. Cum brand-ul este cel care atrage clienții, la Starbucks o cafea pornește de la 8 lei și poate sări de 20 lei, în funcție de aromele pentru care optează clienții.

unde vă place cafeaua la sibiu - cea mai scumpă cafenea din oraș deschide o locație pe mihai viteazu

 

Unde vă place să beți cafea la Sibiu?

De exemplu, cafeneaua Hug the Mug, aflată pe Calea Dumbrăvii, vine în atenția iubitorilor de cafea care le trec pragul, cu un meniu extrem de diversificat și cu prețuri îmbietoare. Creată după conceptul Coffee to Go, Hug the Mug și-a făcut loc cu ușurință între cafenelele din oraș. Referitor la prețuri, aici nu plătești mai mult de 11 lei pentru o cafea. În ceea ce privește un Iced Coffee, prețurile pornesc de la 7,5 și ajung până la 11 lei. Cea mai ieftină cafea Hug the Mug costă 5,5 lei.

La Haller Café,  cafenea din  Piața Mare, se poate savura o cafea cu minim 6 lei și maxim 13 lei. Una dintre cele mai cerute cafele de aici este „Café Vanilla Frappe”, la prețul de 12 lei.

La The Refresh băutorii de cafea plătesc între 7 lei și  12 lei.

O locație preferată de tineri este Geea Caffé, unde cei care vin sunt primiți într-un spațiu cu un design inedit, decorat cu zeci de tablouri și opere de artă vechi. Prețul unui Espresso aici este de 5 lei, iar o cafea în patru culori costă 7.5 lei.

Am trecut în revistă doar câteva din zecile de cafelene din Sibiu, multe dintre ele foarte originale. Voi unde vă beți cafeaua? Ce vă place, cafeaua sau locul?

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu