protest la stadionul municipal - fanii fc hermannstadt la capătul răbdării

Amânarea repetată a lucrărilor la stadionul municipal din Sibiu îi nemulțumește pe fanii echipei de fotbal FC Hermannstadt. Au ajuns la limita răbdării și spun ei, încearcă să facă ceva. Așa că pun la cale un protest prin care speră să atragă atenția constructorului.

SC Construcții SA, firma care reabilitează și modernizează stadionul municipal a obținut un nou termen de finalizare a lucrărilor- martie 2019, mult peste cel stabilit inițial. Asta înseamnă că FC Hermannstadt nu va juca prea curând meciurile din Liga I pe teren propriu.
Acest lucru îi nemulțumește pe fanii echipei, care vor organiza un protest în speranța că lucrurile se vor mișca mai repede. Protestul este autorizat de Primăria Sibiu și va avea loc în data de 2 noiembrie între orele 17 și 21, în fața stadionului, fără a urma alte trasee.

CITEȘTE AICI DESPRE TERMENUL DE FINALIZARE DIN 2019

”Ne-am săturat de bătaia asta de joc. Nu s-a jucat niciun meci acasă, deși asta ar fi trebuit să se întâmple din septembrie. Prin protestul acesta poate reușim să atragem atenția constructorului, poate va înțelege nemulțumirile noastre și va urgenta totuși lucrările. Sperăm să tragem un semnal de alarmă și să ne înțeleagă nemulțumirea. Să știe că suntem nemulțumiți și că nu ne poate ignora”, spune Silviu Fățan, unul din liderii Peluzei Nord Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu