video foto grindină și primii fulgi de nea la sibiu. avertizare meteo nouă!

După ce mai toată ziua vântul a suflat cu putere și a făcut și pagube importante în oraș (detalii și foto-video aici), miercuri după amiază a căzut și grindină și chiar a și nins în municipiul Sibiu.

Preț de câteva minute ploaia s-a transformat în lapoviță, apoi în ninsoare și într-un final în grindină. Urmăriți imaginile mai jos.

CITIȚI ȘI: UPDATE FOTO VIDEO – Vântul puternic face ravagii la Sibiu – Copaci doborâți, terase spulberate, acoperișuri avariate!
Altfel meteorologii au emis miercuri o nouă avertizare meteo.video foto grindină și primii fulgi de nea la sibiu. avertizare meteo nouă!Pentru zonele montane, meteorologii au anunțat cod galben de vânt și ninsoare. Îndeosebi la peste 1.500 m. altitudine, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind temporar zăpada și reducând vizibilitatea. La peste 1.800 m vor fi rafale de peste 90 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolită.În ceea ce privește județele Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h, astăzi, 24.10, până la ora 19.

Ultima oră

Comentariul meu