petrecere „înfricoșător” de dulce la shopping city sibiu de halloween

Trei zile va dura anul acesta petrecerea de Halloween, organizată de Shopping City Sibiu. Începând cu 26 octombrie și până în 28 octombrie, Galeria Carrefour se va transforma în cel mai amuzant și delicios târg de Halloween din oraș. Măști și costume, produse handmade, dulciuri, dulcețuri și miere, pe toate le vor putea descoperi vizitatorii celui mai „înfricoțător” de distractiv festival.

Dar, pentru că Halloween-ul înseamnă, mai ales, costume care de care mai înfricoșătoare sau, dimpotrivă, amuzante, Shopping City Sibiu îi invită pe toți copiii să se deghizeze și să vină sâmbătă, 27 octombrie, în zona Decathlon. Acolo vor găsi o lume plină de culoare, arome și… dovleci.
Astfel, în intervalul 11:00 – 15:00, piticii își vor putea demonstra creativitatea la atelierul de sculptat dovleci, apoi se vor distra, învățând noi pași de dans și, nu în ultimul rând, se vor întrece în sumedenia de concursuri pregătite pentru ei. Iar la final își vor îndulci și mai tare ziua cu o delicioasă degustare de plăcintă cu dovleac.
Surprizele nu se termină aici, chiar dacă nu vor avea mască sau costum, micuții își vor putea avea chipurile pictate precum eroii preferați sau diferite animăluțe. Responsabili de face painting vor fi Vrăjitoarea cea bună, Fantoma Jucăușă și Scheletul dansator.

petrecere „înfricoșător” de dulce la shopping city sibiu de halloween

Partener al întregului eveniment este Perfect Events&Media, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și de pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu